Hier vindt u onze analyses.

Analyses Your Head Matters

 Vindt u het lastig hoe mensen op u reageren als persoon? Misschien heeft u niet de juiste baan maar weet u niet goed wat uw kwaliteiten zijn? Een persoonlijke analyse kan u helpen daar meer inzicht in te krijgen. Misschien bestaat uw leven met uw partner alleen nog maar uit irritaties. Met een analyse wordt duidelijk dat u de kwaliteiten van de ander voor u kunt laten werken. Uw kind kan zo van u verschillen dat het lastig is om op de behoefte in te kunnen spelen als u niet weet wat de behoefte is. In een ouder kind analyse zal duidelijk worden hoe dit aan te pakken. Hieronder vindt u video's van de verschillende analyses. 

Persoonlijk
Duur: 1,5 uur inclusief video Prijs: € 125,00 Met een persoonlijke analyse krijgt u meer inzicht in uzelf en gaat u beter begrijpen hoe en waarom anderen zo op u reageren zoals ze doen. Bekijk de video voor meer uitleg. 
Partners
Duur: 1,5 uur inclusief video Prijs: € 125,00 U krijgt uitleg over uw beide vormen en wat dit zegt in relatie tot elkaar. Het wordt duidelijk waar de verschillen zitten en hoe u daar mee kunt om gaan. De eigenschappen die u nu als irritant ervaart zal u na de analyse in een ander daglicht zien.

Lees meer...

Ouder en kind

1 ouder en 1 kind
Duur: 1,5 uur inclusief video Prijs: € 125,00
Ouders en kind(eren)
Duur: 2,5 uur inclusief video Prijs: € 185,00

We hebben allemaal verschillende vormen en zo ook u kind.  Als u meer inzicht krijgt in

Lees meer...

We maken een video van de analyse zodat u geen notities hoeft te maken. U krijgt deze doorgestuurd via de mail. We zullen de video niet voor commerciële doeleinden gebruiken. Klik op de knop Aanmelden om een analyse te boeken.  Hier kunt u een voorkeur uitspreken voor een datum, dag en tijdstip. Als u eerst wat meer informatie wenst kunt u contact met ons opnemen. 

Waar kunnen we u mee helpen?