Lezing

Lezing Your Head Matters

In een lezing word uitgelegd wat karakterkunde is en wat het voor u kan betekenen.
Kennis maken met karakterkunde

In deze lezing wordt in 2 uur uitgelegd wat karakterkunde is en wat het voor u kan betekenen. De verschillende vormen van het lichaam. Wat je in het gezicht kunt zien aan de mond, de neus, de oren, de ogen en de kin en kaak. Al deze informatie geeft aan wat iemands impulsen, behoeften en talenten zijn. Het zorgt ervoor dat je elkaar beter gaat begrijpen en dus minder irritaties krijgt. Het verbeterd de communicatie onderling. We hebben een video waarin meer uitgelegd wordt over deze lezing.

 

Zakelijk

In deze lezing leggen we uit wat karakterkunde op zakelijk vlak voor u kan betekenen. Zijn mensen wel gelukkig met de functie die ze hebben? Kunnen mensen die met elkaar moeten samenwerken wel goed communiceren? Begrijpt de manager de mensen die hij moet aansturen? Iedereen behoeft een andere benadering. Niet ingewikkeld mits je weet waar op te letten. Op onze pagina Zakelijk vindt u meer informatie hierover en een video waar het mondeling wordt uitgelegd.

 

Ziekteleer

In deze lezing nemen we u mee in de wereld van de ziekteleer. Alle plekken, vlekken en lijntjes in het gezicht vertellen iets over de conditie van uw lichaam en wat er eventueel aandacht verlangt. Het gezicht is onze gezondheidsmonitor. Net zoals er in de auto een lampje gaat branden dat bijvoorbeeld het oliepeil nagekeken moet worden, zo is het ook met ons gezicht. Zowel geestelijke als lichamelijke belasting van ons lichaam wordt zichtbaar. Op de pagina Ziekteleer hebben we een video waarin dit mondeling uitgelegd wordt.

 

Vraag een offerte aan.

Offerte zakelijke lezing

Offerte lezing particulier