Karakterkunde voor de particulier

Particulier Your Head Matters

Uw leven word simpeler, mooier, gezelliger en leuker.

U hebt jezelf vast wel eens afvraagt waarom mensen doen zoals ze doen en u verbaast over een uitspraak of gestoord aan hun gedrag. Als dit het geval is dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met karakterkunde is er namelijk veel te verklaren omdat we kijken naar een ieders persoonlijke vorm. Zowel van het lichaam als ook het gezicht en de schedel. Nu vraagt u zich misschien af waarom u dat zou willen weten. Het blijft een persoonlijke behoefte maar het kan een stuk rust geven omdat u gaat snappen dat het allemaal niet persoonlijk is. Iedereen is uniek en reageert vanuit zijn of haar eigen vorm.

Misschien herkent u dit.

> De een heeft van nature de behoefte om te bewegen en de ander een moet een doel hebben om in actie te komen.
> Sommige mensen maar kunnen maar door blijven vertellen en de ander wacht tot er iets gevraagd wordt.
> De een vertelt zijn verhaal tot in het kleinste detail en de ander in grote lijnen.
> Bepaalde mensen kunnen heel makkelijk risico's nemen en weer anderen zijn veel voorzichtiger.
> Iemand kan heel direct zijn en bot overkomen maar zich daar totaal niet bewust van zijn terwijl een ander het mooi kan vertellen.

 

En dit is maar een fractie wat u kan zien aan een persoon.  

In een analyse kunnen we u uitleggen wat uw persoonlijke vorm is en welke behoeften, talenten en impulsen u heeft. Misschien is uw talent zo natuurlijk voor uzelf dat u het niet herkent als zijnde een talent en wie weet wat voor talenten u heeft waar u zich niet bewust van bent. Het maakt uw dagelijks leven  een stuk prettiger omdat u beter kunt vertrouwen op uzelf. Daarnaast is er ook  een analyse voor partners en ouder(s) en kind(eren). Stoornissen en irritaties hoeven niet tot een breuk te leiden. Klik op de button hieronder als u meer informatie wil over de analyses.

Wilt u het zelf leren zien dan kunt u ook kiezen voor een workshop. Klik op de button hieronder als u meer informatie wil over de workshops. Karakterkunde kun je niet alleen particulier inzetten maar ook zakelijk. Als u daar meer over wel weten bekijk de video op de homepagina of zakelijk.

[soliloquy id="1847"]

Waar kunnen we u mee helpen?